NKI arrangerer Q-grading i juni!

Dette er en sjelden mulighet til å få den internasjonale og høyt anerkjente sertifiseringen fra The Coffee Quality Institute!

The dates for Q-grading in Oslo will be the second week of June, from Monday 10th – Friday 14th of June at the facilities of Norwegian Coffee Association.

There will be room for 10 people to participate, plus those of you who are in need for some retakes.

Please do not hesitate to contact Marit Lynes for any questions, and to enroll as soon as you have made the decision.

The cost for the Q-grading will be 1000 Euro, or 7.500 NOK. This includes the whole week with instruction, materials, fees to CQI and lunch every day.

Your instructor this week will be Trish Rothgeb.

For those of you who wants to «dive» into the agenda and get to know more about the tests, take a look at this links:

http://coffeeinstitute.org/images/cqi/QGraderTestOverview.pdf

http://www.coffeeinstitute.org/images/cqi/QGradersample5dayv2.pdf

10.-14. juni blir det Q-grading hos Norsk Kaffeinformasjon

Et tettpakket program med både cuppinger, sensoriske tester, gradering av grønne bønner fra tidlig morgen til sen ettermiddag!

Det er kun 10 kursplasser og vi har allerede sporet innteresse fra flere utenlandske studenter fordi kurset har ligget ute på CQI (Coffee Quality Institute) sine hjemmesider, forteller Marit Lynes i Norsk Kaffeinformasjon.

Prisen for denne uken er 7.500 NOK, som foruten en intensiv uke med kun fokus på kaffe, dekker avgift til CQI for certifisering, lunsj og drikke alle dager.

Dette er et tilbud til de som har arbeidet med kaffe over en tid, og ikke for nybegynnere. Denne uken ligger vi ikke på latsiden; man skal igjennom over 20 tester og ulike kalibreringer. For å lese mer om kursets innhold og omfang, bør man gå inn på sidene til CQI.

Her er også 2 linker til ukes programmet samt en oversikt over hvilke tester og eksamener man skal igjennom:

http://coffeeinstitute.org/images/cqi/QGraderTestOverview.pdf

http://www.coffeeinstitute.org/images/cqi/QGradersample5dayv2.pdf 

Kursholder blir Trish Rothgeb fra USA. Hun begynte sin kaffe-karriere som barista på slutten av ´80 tallet og har vært kaffebrenner i mer enn 20 år.Hun er stadig på reisefot rundt om i de kaffeproduserende landene og foruten å drive sitt eget brenneri, Wrecking Ball Coffee Roasters, underviser hun verden rundt i cupping, roasting og er instruktør for Coffee Quality Institute´s Q-grader program.

Trish
Trish Rothgeb

Har du spørsmål eller ønsker å registrere din påmelding? Ta kontakt med Marit Lynes i Norsk Kaffeinformasjon på tlf 23 13 18 50, eller på mail marit@kaffe.no