Styrk kompetansen i 2016

Sommeren 2015 lanserte Beverage Academy  Norges første kaffeutdanning i samarbeid med Norsk Kaffeinformasjon. Nå er første klasse uteksaminert og nytt kurs er snart i gang. Trenger du mer kompetanse innenfor kaffefaget  er det bare å melde seg på.

Læreformen kombinerer samlinger, forelesninger på nett-tv og interaktive oppgaver. Åtte  studenter gjennomførte kurset i høst, og alle besto både den teoretiske og praktiske eksamen.

På samlingene fikk studentene besøke to kaffebrennerier, lære om ulike  tilberedningsmåter og ikke minst cuppe og øve på kaffe-labben til Norsk Kaffeinformasjon.

Nå er det klart for nytt kurs med oppstart 16. februar. Samlingene er lagt til 8. – 9. mars og 10. – 11. mai.

BA-1

Kurset egner seg for alle som ønsker å styrke sin kompetanse, enten de jobber på kaffebar, kafe, hotell, restaurant eller kantine. Det vil også egne seg godt for de som jobber innen salg og markedsføring av kaffe eller kaffeutstyr og som ønsker å gå dypere inn i emnet. Utdanningen er selvsagt åpen for alle som er interessert i kaffe, og som vil lære mer enn det man får til på et praktisk rettet ”baristakurs”.

Les mer om utdanningen HER

BA-2