Nytt Coffee Sommelier-kurs høsten 2018

Beverage Academy tilbyr komplett fagutdanning innen vin, øl og brennevin. Fra 2015 ble det såkalte Coffee Sommelier-studiet inkludert i tilbudet. Det arrangeres i samarbeid med Norsk Kaffeinformasjon, og nytt kurs starter opp i høst.

Læreformen kombinerer samlinger, forelesninger på nett-tv og interaktive oppgaver. Til nå har om lag 50 studenter gjennomført kurset og bestått den teoretiske og praktiske eksamen.

På samlingene får studentene besøke to kaffebrennerier, lære om ulike tilberedningsmåter og ikke minst cuppe og øve på kaffe-labben til Norsk Kaffeinformasjon.

Nå er det klart for nytt kurs med oppstart august 2018. Samlingene er lagt til 19. – 20. september og 14. – 15. november.

Kurset egner seg for alle som ønsker å styrke sin kompetanse, enten de jobber på kaffebar, kafe, hotell, restaurant eller kantine. Det vil også egne seg godt for de som jobber innen salg og markedsføring av kaffe eller kaffeutstyr og som ønsker å gå dypere inn i emnet. Utdanningen er selvsagt åpen for alle som er interessert i kaffe, og som vil lære mer enn det man får til på et praktisk rettet ”baristakurs”.

Les mer om utdanningen HER

Trenger du mer kompetanse innenfor kaffefaget er det bare å melde seg på.