Møt NM-vinnere på Aker Brygge

Det skjer mye på Aker Brygge fredag og lørdag. Ikke bare NM i Slappa, men du kan møte flere av Norges fremste kaffefolk på vår stand og ellers rundt omkring på brygga.
Odd-Steinar
Odd-Steinar Tøllefsen fra Supreme Roastworks, Norgesmester og 4. plass i World Brewers Cup i Rimini 2014 kommer. Odd-Steinar vil servere deilig håndbrygg, og kanskje lære noen triks til publikum.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ivica “Itchy” Cvetanovski fra Torungen Kaffebrenneri, Norgesmester i Roasting vil være på standen vår og brenne kaffe på en liten prøvebrenner. Alle som lurer på hvordan det foregår kan spørre og grave og kjenne den herlige duften av nybrent kaffe.

 

MADELEINE_CROP
Ikke minst blir det anledning til å overvære Norgesmester i ”Coffee in Good Spirits”, Madeleine Solheim Johnsen. Det går ut på å mikse kaffe i drinker, og Madeleine har høstet mye applaus og oppnådd en 4. plass i VM med sine spektakulære og smakfulle drinker. Ta en tur innom Louise Restaurant og Bar for å møte Madeleine.Det er bare å ta turen til Aker Brygge fredag 10. eller lørdag 11. oktober.

 

 LES MER OM KAFFEDAGENE HER