Nytt kaffebrenneri i Stavanger

Under navnet Lervig Kaffe ser et nytt kaffebrenneri og utsalg dagens lys i Stavanger i august.

Lervig Kaffe skal primært serve kaffebar- og resturantmarkedet, men også bedrifter og butikkjeder, og ikke minst privatpersoner gjennom utsalg og vevbutikk.

– Vi ønsker å tilby god kaffe til folk flest, samt være et smakfullt og ærlig alternativ til mye av dagens masseproduserte kaffe, heter det i en pressemelding fra Lervig Kaffe.

Bak den nye virksomheten står daglig leder Thorgrim Røed og eierne Ralph Racin Kolnes og Harald Fredrik Ulltveit-Moe. I første omgang blir det produksjon og utsalg i lokalene i Ryfylkegata 13. På sikt ønsker de også å åpne egen kaffebar i de samme lokalene.

– Vi er glade i god kaffe. Det er vårt utgangspunkt. Stavanger er en fantastisk by med mange fine kvaliteter, men god kaffe er ikke lett å finne her. Det gjør vi nå noe med, sier de.

Lervig Kaffe importerer selv fersk, urøstet kaffe direkte fra farmere i flere land. Det er dermed rettferdig handlet kaffe vi skal røste i vårt lokale rett innenfor hovedporten som ligger i Stavangers østre bydel.

Lørdag 10. august åpnes dørene med en gratis minikonsert med en av verdens fremste klarinettister, Martin Fröst, og Stavangers egen tangentvirtuos, Christian Ihle Hadland.

Følg Lervig Kaffe på www.facebook.com/lervigkaffe