Kaffe.no

Søk
Hopp til innhold
  • Om oss
  • Aktuelt
  • Nettbutikk
  • Aktuelt
  • Presse
  • Medlemmer
  • Login
  • Kurs
  • ECBC
  • Magasinet Kaffe
  • Brosjyrer

Kategorier
  • Om kaffe
    • Blandinger
    • Brenning
    • Cupping
    • Foredling
    • Emballasje og oppbevaring
    • Fra blomst til bønne
    • Gradering av kaffe
    • Koffein
    • Historie
    • Kaffebarer
    • Kaffebrennerier
    • Malingsgrad
    • Rengjøring
    • Smak og aroma
    • Tilberedning
    • Vann
    • Kaffeoppskrifter
  • Tilberedning
    • Brygg i vei
    • Slik lager du espresso
    • Espresso: Nødvendig utstyr
    • 6 gode tilberedningsregler
    • Slik lager du cappuccino
    • Espresso
    • Kunsten å brygge god kaffe
    • Slik bruker du en presskanne
    • Tyrkisk kaffe
  • Kaffe og helse
  • Storhusholdning
  • Magasin
  • Handel og forbruk
Kaffe og helse

Ny rapport om kaffe og leversykdommer

24.11.2017 Bjørn Grydeland
Forskning tyder på at kaffekonsumet er forbundet med redusert risiko for leversykdommer. Enkelte studier rapporterer en risikoreduksjon på opptil 70%. Ny rapport fra ISIC er nå publisert.

Del på:

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit

Innleggsnavigasjon

Forrige innleggMøt Marianela MonteroNeste innleggNy godkjent kaffetrakter for hjemmemarkedet

Kontakt

Tlf: +47 23 13 18 50


Norsk Kaffeinformasjon
Niels Juels gate 16
0272 Oslo