Kaffe.no

Søk
Hopp til innhold
  • Om oss
  • Nettbutikk
  • Aktuelt
  • Presse
  • Magasinet Kaffe
  • Medlemmer
  • Login
  • Kurs
  • ECBC

Kategorier
  • Om kaffe
    • Kaffeplanten
    • Kaffebrenning
    • Ekstraksjon
    • Gradering av kaffe
    • Cupping
    • Oppbevar kaffen riktig
    • Foredling
    • Fermentering
    • Malingsgrad
    • Koffein
    • Rengjøring
    • Historie
    • Kaffe og vann
    • Kaffebarer
    • Kaffebrennerier
    • Smak og aroma
    • Kaffeoppskrifter
  • Tilberedning
    • Brygg i vei
    • Slik lager du espresso
    • Espresso: Nødvendig utstyr
    • Generelle tilberedningsregler
    • Slik lager du cappuccino
    • Espresso
    • Slik bruker du en presskanne
    • Tyrkisk kaffe
    • Hvis kaffen ikke smaker
  • Kaffe og helse
  • Storhusholdning
  • Handel og forbruk
  • Aktuelt
Kaffe og helse

Ny rapport om kaffe og leversykdommer

24.11.2017 Bjørn Grydeland
Forskning tyder på at kaffekonsumet er forbundet med redusert risiko for leversykdommer. Enkelte studier rapporterer en risikoreduksjon på opptil 70%. Ny rapport fra ISIC er nå publisert.

Link til rapport om kaffe og leversykdommer

Del på:

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit

Innleggsnavigasjon

Forrige innleggMøt Marianela MonteroNeste innleggNy godkjent kaffetrakter for hjemmemarkedet

Norsk Kaffeinformasjon

Niels Juels gate 16, 0272 Oslo

Tlf: +47 23 13 18 50

E-post: info@kaffe.no

Følg oss