Kaffe.no

Søk
Hopp til innhold
  • Om oss
  • Nettbutikk
  • Arkiv
  • Presse
  • Magasinet Kaffe
  • Medlemmer
  • Login
  • Kurs
  • ECBC

Kategorier
  • Om kaffe
    • Kaffeplanten
    • Kaffebrenning
    • Ekstraksjon
    • Gradering av kaffe
    • Cupping
    • Oppbevar kaffen riktig
    • Foredling
    • Fermentering
    • Malingsgrad
    • Koffein
    • Rengjøring
    • Historie
    • Kaffe og vann
    • Kaffebarer
    • Kaffebrennerier
    • Smak og aroma
    • Kaffeoppskrifter
  • Tilberedning
    • Brygg i vei
    • Slik lager du espresso
    • Espresso: Nødvendig utstyr
    • Generelle tilberedningsregler
    • Slik lager du cappuccino
    • Espresso
    • Slik bruker du en presskanne
    • Tyrkisk kaffe
    • Hvis kaffen ikke smaker
  • Kaffe og helse
  • Storhusholdning
  • Handel og forbruk
  • Arkiv
Arkiv, Events

NM 2015

24.02.2015 Bjørn Grydeland
NM er flyttet fra Mathallen og arrangeres hos Foodtech Oslo 25. – 27. februar 2015

Det konkurreres i følgende klasser:

  1. Klassisk baristakunst
  2. Latte Art
  3. Brewers Cup
  4. Cup Tasting
  5. CIGS (Coffee in good spirits)
  6. Coffee Roasting

Les mer på scae.no


Foodtech
Sven Oftedalsvei 10
0950 Oslo


LAST NED PROGRAM

Del på:

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit

Innleggsnavigasjon

Forrige innleggNy godkjent trakter for proffmarkedetNeste innleggResultater fra NM 2015

Norsk Kaffeinformasjon

Niels Juels gate 16, 0272 Oslo

Tlf: +47 23 13 18 50

E-post: info@kaffe.no

Følg oss