Jakter kandidater til ekstrem kaffe make-over

Se deg rundt under den neste kaffepausen på jobben. Har pauserommet deres en hyggelig atmosfære der kvalitetskaffe nytes? Er kaffen du drikker av ypperste kvalitet og bidrar til motivasjon og full innsats? Eller er det egentlig bare en krok der det står sur kaffe, noen tilfeldige stoler og enkle pappkopper? Dersom du mener du har Norges verste kaffekrok kan du nå vinne en kaffe-makeover på jobben.

Én av tre mener kaffen de drikker på jobben er for dårlig. Det viser en undersøkelse om norske kaffevaner foretatt av analysebyrået YouGov på oppdrag fra Nespresso, der det også kommer fram at over halvparten av oss mener god kaffe er viktig i arbeidstiden.
Derfor vil Nespresso nå heve kvaliteten på kaffepausen, og arrangerer en landsomfattende konkurranse som skal ende i en total makeover på den arbeidsplassen som kan skilte med Norges stusseligste, verste, sureste eller kjedeligste kaffekrok på arbeidsplassen. Vinneren får en total fornying gjennomført av Nespresso og interiørstylist Ingvild Hemma.

Alt du trenger å gjøre for å være med er å sende inn bilder av kaffekroken på jobben sammen med en liten beskrivelse av din kaffehverdag.

Mer effektiv med gode pauser
– Flere enn halvparten av oss drikker to eller flere kopper kaffe i løpet av formiddagen, det vil si i løpet av den første delen av arbeidsdagen. Kaffepausen er et verdifullt avbrekk som bidrar til økt trivsel og redusert sykefravær, sier Nordensjef Kristen A. Hovland i Nespresso.

Ifølge en undersøkelse fra Manpower Work Life mener 65 prosent av de spurte at de jobber mer effektivt når arbeidsdagen inneholder gode kaffepauser, mens 69 prosent sier kaffepausen bidrar til positiv stemning på arbeidsplassen.

Interiørstylist Ingvill Hemma mener kaffekroken skal gi mulighet for mental avkobling, og samtidig gi en visuell pause fra arbeidsplassen.

– Gode stoler er viktig, likeså gode kaffekopper. Plastkopper er ikke like hyggelig å drikke av. Det bør være rent og ryddig, slik at det oppleves som et hyggelig sted å være, sier hun.

Etterlyser kvalitetskaffe
Samtidig som salget av kapselmaskiner stiger på privatmarkedet, er det fremdeles andre kaffetyper som er mest vanlig på arbeidsplassene. Én av tre nordmenn drikker dagens første kaffekopp på jobb, og blant dem er det en tredjedel som bare har tilgang til pulver- eller automatkaffe.

– Stadig flere nordmenn er opptatt av å drikke kvalitetskaffe. Samtidig er det mange som refererer til sur traktekaffe på jobben. Det kan være en verdifull investering for mange bedrifter å gi et lite løft til kaffepausen, sier Hovland i Nespresso som uansett lover bort en helt ny Nespresso Business Solutions kaffemaskin til vinneren i konkurransen.

Vinn en kaffe-makeover på jobben
Hvis du mener at kaffekroken på arbeidsplassen ikke holder mål, har du nå sjansen til å vinne en makeover av interiørstylist Ingvild Hemma og en flunkende ny Nespresso Business Solutions kaffemaskin som vil levere kvalitetskaffe enkelt og raskt – hver dag.

Send inn bilder av kaffehjørnet på jobben sammen med en liten beskrivelse av din kaffehverdag for å delta i konkurransen.

Les mer og delta i konkurransen her!