Kaffekurs for pressen

Norsk Kaffeinformasjon inviterer journalister og skribenter til gratis kaffekurs 19. mai

Kaffe er et populært tema. Det skrives mye om kaffe, både innenfor smak, helse, tilberedning og forbrukervaner. God kunnskap er imidlertid nøkkelen til gode tekster, og her gjelder det samme for kaffe som alt annet.

Norsk Kaffeinformasjon får stadig henvendelser fra journalister som ønsker informasjon om kaffe og vi hjelper gladelig til.

For å bidra til høyere kompetanse om kaffe inviterer vi herved journalister og skribenter  til et skreddersydd kaffekurs.

Vi går gjennom noen utvalgte temaer og det blir rikelig anledning til å stille spørsmål. Vi vil selvsagt tilberede kaffe og byr på lunsj.

  • Kaffe og helse
  • Hva er egentlig kaffe?
  • Ulike tilberedningsmetoder.
  • Kaffetradisjoner i Norge
  • Hva påvirker smak og aroma?
Dato:  19. mai 2016
Tid:  9 – 12
Sted:  Niels Juels gt 16, 0272 Oslo

 

Påmelding innen 5. mai til info@kaffe.no