Kaffe

Søk
Hopp til innhold
  • Om oss
  • Arkiv
  • Nyheter
  • Magasinet Kaffe
  • Medlemmer
  • ECBC
  • Arrangementer

Kategorier
  • Om kaffe
    • Kaffeplanten
    • Kaffebrenning
    • Ekstraksjon
    • Gradering av kaffe
    • Cupping
    • Oppbevar kaffen riktig
    • Foredling
    • Fermentering
    • Malingsgrad
    • Koffein
    • Rengjøring
    • Historie
    • Kaffe og vann
    • Kaffebarer
    • Kaffebrennerier
    • Smak og aroma
    • Kaffeoppskrifter
  • Tilberedning
    • Bryggemetoder
    • Slik lager du espresso
    • Espresso: Nødvendig utstyr
    • Generelle tilberedningsregler
    • Slik lager du cappuccino
    • Espresso
    • Slik bruker du en presskanne
    • Tyrkisk kaffe
    • Hvis kaffen ikke smaker
  • Kaffe og helse
  • Storhusholdning
  • Handel og forbruk
  • Arkiv
Uncategorized

Honduras: Origin Field Trip 22. mars

05.12.2014 Bjørn Grydeland
SCAE arrangerer tur til Honduras

Les mer

Innleggsnavigasjon

Forrige innleggLe Carnaval du CafeNeste innleggKaffebrenneriet 20 år

Norsk Kaffeinformasjon

Niels Juels gate 16, 0272 Oslo

Tlf: +47 23 13 18 50

E-post: info@kaffe.no

Følg oss