FREDAG 1.3
12.15 Foredrag
Raymond Wiig, Foodtech Gruppen
Bakerysnacks: Trender innen påsmurt og bakervarer,
og et stadig økende fokus på matsvinn.
13:00 Foredrag
Alexander Scheen Jensen, Solberg & Hansen
Jakten på det svarte gullet – hvordan finner man verdens beste kaffe?
Metodisk tilnærming eller ren flaks?
14:00 Foredrag og workshop
Kaya Carretta fra Nordic Approach
Klarer du å kjenne igjen smaken av blåbær eller eple i kaffen? Smakshjulet gir oss et felles sensorisk språk og denne workshopen utfordrer din sensorikk.
Searching for the perfect shot: Hvordan kan man bruke teknologi og baristakunnskap for å lage en perfekt espresso?
LØRDAG 2.3
11:00 Foredrag og workshop
Gabe Waters, Solberg & Hansen
Te: Hva er egentlig te, og hva skiller te fra hverandre? Bli med på et smaksforedrag om hvordan smakene i teen påvirkes av varme og dosering.
12:30 Foredrag – trendrapport om serveringsbransjen:
Jonas Werner Andersen, kokk og «foodie»
Vi står overfor et skifte fra opplevelsesøkonomi til transformasjonøkonomi. Opplevelser gir ikke forbrukeren lenger stor nok verdi i seg selv; produkter og konsepter må gi en merverdi.
13.15 Skravleforedrag med musikk
Venke Knutson
Skravleforedrag med musikk
Skravlekopp: Venke Knutson ønsker å starte en folkebevegelse mot ensomhet, derfor inviterer hun alle serveringssteder i Norge til en nasjonal ensomhetsdugnad – med en kopp!