NM i Kaffe 2019: Seminarprogram

Solberg & Hansen har samlet et knippe kunnskapsrike fagfolk til seminar under Trondheim Kaffefestival. Du vil få vite mer om innkjøp av kaffe, trender, kaffens smakshjul og brygging av espresso. I tillegg vil du få smake på mye av det beste kaffeverdenen har å by på.

FREDAG 1.3

12.15  Foredrag
Raymond Wiig, Foodtech Gruppen

Bakerysnacks: Trender innen påsmurt og bakervarer,
og et stadig økende fokus på matsvinn.


13:00  Foredrag
Alexander Scheen Jensen, Solberg & Hansen

Jakten på det svarte gullet – hvordan finner man verdens beste kaffe?
Metodisk tilnærming eller ren flaks?


14:00  Foredrag og workshop
Kaya Carretta fra Nordic Approach

Klarer du å kjenne igjen smaken av blåbær eller eple i kaffen? Smakshjulet gir oss et felles sensorisk språk og denne workshopen utfordrer din sensorikk.


15:30  Foredrag
Dalla Corte

Searching for the perfect shot: Hvordan kan man bruke teknologi og baristakunnskap for å lage en perfekt espresso?


LØRDAG 2.3

11:00  Foredrag og workshop
Gabe Waters, Solberg & Hansen

Te: Hva er egentlig te, og hva skiller te fra hverandre? Bli med på et smaksforedrag om hvordan smakene i teen påvirkes av varme og dosering.


Bilde av Jonas Werner Andersen12:30  Foredrag – trendrapport om serveringsbransjen:
Jonas Werner Andersen, kokk og «foodie»

Vi står overfor et skifte fra opplevelsesøkonomi til transformasjonøkonomi. Opplevelser gir ikke forbrukeren lenger stor nok verdi i seg selv; produkter og konsepter må gi en merverdi.


Bilde av Venke Knutson13.15  Skravleforedrag med musikk
Venke Knutson

Skravleforedrag med musikk

Skravlekopp: Venke Knutson ønsker å starte en folkebevegelse mot ensomhet, derfor inviterer hun alle serveringssteder i Norge til en nasjonal ensomhetsdugnad – med en kopp!


HER KAN DU MELDE DEG PÅ!


LAST NED SEMINARPROGRAM