Norsk Kaffeinformasjon (NKI) er kaffebransjens samlende organ og bindeleddet mellom myndigheter, andre kaffeorganisasjoner og offentligheten.
Vi jobber for å ivareta hele den norske kaffebransjens interesser ved å:
- Fremme god kaffekultur
- Øke kunnskapen om kaffe
- Være et kompetansesenter i kaffefaglige og kaffetekniske spørsmål
- Bidra til høy kvalitet på det ferdige kaffeproduktet
Som møteplass for bransjen legger vi til rette for nettverksbygging og kunnskapsdeling. NKI fungerer også som sekretariat for SCA Norge (Specialty Coffee Association) og har ansvaret for gjennomføringen av norske mesterskap i barista, brewers, roasting, cupping m.m.
Den viktigste fordelen som medlem er at du blir en del av bransjens felles stemme og får tilgang til oppdatert kunnskap og bransjeinnsikt. I tillegg får du:
- Tilgang til markedsundersøkelser, statistikk og relevant informasjon for bransjen
- Mottak av kvartalsvis bransjestatistikk (for de som rapporterer inn volumer)
- Oppføring av bedriften på våre nettsider
- Én kostnadsfri deltaker fra medlemsbedriften på festmiddagen etter generalforsamlingen – et høydepunkt i året (flere fra bedriften er selvsagt velkomne mot påmelding)
- Medlemsrabatt på utvalgte produkter, kurs og arrangementer – som for eksempel Kaffedagene
For å bli medlem må bedriften må ha vært i aktiv drift i minst ett år før søknad. Søknad om medlemskap sendes skriftlig til styret.
Kaffemedlemmer må rapportere inn salgsvolum hvert kvartal (grunnlag for bransjestatistikk).
Her finner du våre vedtekter og oversikt over gjeldene medlemsavgifter.