Ny utgave av magasinet KAFFE

126 sider spekket med kaffestoff er på vei til kaffeglade mennesker rundt om i Norge. Aldri har volumet vært større og spennvidden bredere.

Vi besøker kaffebyene Trondheim og Kristiansand som begge kan skryte av en kaffekultur som preger bybildet og bidrar til trivsel og gode kaffeopplevelser for innbyggerne. Og vi benytter samtidig anledningen til å gratulere kaffebar-kjeden Dromedar som fyller 20 år og som av den grunn pryder forsiden på magasinet.

Nordic Approach og Collaborative Coffee Source sporer opp den aller beste kaffen til glede for kaffekjøpere og brennerier over hele verden. Les mer om hvordan de arbeider. Og bli med til Hacienda La Esmeralda, verdensberømt kaffegård i Panama som fyller 50 år.

De tradisjonelle bakeriutsalgene moderniserer stilen og satser på kaffe. Nærmer de seg kaffebarene? Vi besøker W. B. Samson og ser hva de holder på med.

Vi møter Tim Wendelboe som diskuterer kopper, kaffe og smak med vinskribent Geir Salvesen. Og vi møter en ekte hjemmebrenner som deler sine hemmeligheter når det gjelder kaffebrenning på kjøkkenbenken i de svenske skoger.

Link til magasinet KAFFE

Lær mer om svanemerkede kaffeløsninger og hva som må til for å bli Debio-godkjent.

Norgesmester i Baristakunst Rory Lee Rosenberg deler sinekaffebarfavoritter med oss og ellers er det massevis av aktualitetsstoff fra kaffebransjen i Norge.

Ønsker du magasinet tilsendt er det bare å sende en mail til info@kaffe.no.

Last ned magasinet elektronisk