Statholdergaarden

Rådhusgt. 11, 0151 Oslo 22 41 88 00 post@statholdergaarden.no www.statholdergaarden.no
Statholdergaarden
Tilberedningsmetoder

Gourmet: Hario V60, espresso
Mat og Vinkjelleren: Espresso, filter og presskanne

Kaffeleverandør

Tim Wendelboe

Kommentar

Vi brygger kaffen ved bordet, og da kan man forklare mens man tilbereder.

Vanligvis har vi forskjellig kaffe oppe og nede. Vi samarbeider med leverandøren, cupper og skifter etter hvert som det kommer nye typer og brenninger. Vi prøver å variere så godt det er mulig, f. eks ved å ha ulik kaffe på espresso og filter.

– Hos oss tar vi kaffe veldig seriøst, og sender alle lærlingene våre på kurs. Jeg mener at kaffe er en naturlig del i det å spise et bedre måltid. Men etter ett stort måltid mener jeg at man ikke trenger en mørkbrent og kraftig kaffe, men at man heller drikker en mer delikat og syrlig kaffe.

Magnus Egerdahl NørsettSommelier/chef

godkaffe feature