Magasinet Kaffe

Kaffe utgis av Norsk Kaffeinformasjon og ble etablert i 2008. Magasinet kommer ut med to utgaver årlig og inneholder reportasjer, artikler samt stort og smått innenfor den norske og internasjonale kaffeverden. Her finner du aktualiteter, tester, nyheter, nyttige tips, tradisjoner, trender og møte med spennende kaffemennesker.

Magasinet distribueres som et gratismagasin til hele kaffebransjen, til abonnenter som er opptatt av kaffe og selvsagt på steder der kaffe blir drukket. Medlemmer i Norsk Kaffeinformasjon tar med KAFFE til sine kunder og forbindelser. I tillegg distribueres magasinet til journalister og medier med livsstil, reise, mat og smaksopplevelser som arbeidsfelt. Magasinet har vokst jevnt og trutt, og trykkes i et opplag på 5000.

Annonseinfo Kaffe 2014Vi har flere aktiviteter mot det profesjonelle markedet. Med prosjektet «Vi serverer god kaffe» er restauranter en viktig målgruppe for oss. Fra og med utgave 12 vil «Kaffe på hotell» bli eget tema, og vi har faste artikler om kaffe på arbeidsplassen.

Vi ønsker til enhver tid å skrive om saker som bransjen er opptatt av – tips oss gjerne om interessant stoff!

Send tips til Bjørn Grydeland

Ønsker du å annonsere i KAFFE? Her finner du informasjon om priser og formater.

Nedenfor finner du PDF av samtlige utgaver.

Utgave 1 Kaffe-1-forside  Utgave 2 Kaffe-2-forside  Utgave 3 Kaffe-3-forside 
Utgave 4 Kaffe-4-forside Utgave 5 Kaffe-5-forside  Utgave 6 Kaffe-6-forside 
Utgave 7Kaffe-7-forside  Utgave 8 Kaffe-8-forside  Utgave 9 Kaffe-9-forside 
Utgave 10Kaffe-10-forside Utgave 11Forside utg 11 Utgave 12Kaffe 12 forside
Utgave 13

Utgave 14KAFFE_14_forside